
Συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ θα έχει η Ανγκελα Μέρκελ
Μπαράζ επαφών θα έχει η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την 30η Ιανουαρίου, με το θέμα του ελληνικού χρέους στις κορυφαίες θέσεις της ατζέντας. Την Κυριακή, στις 8:00 μ.μ., η κυρία Μέρκελ θα δεχθεί τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τη Δευτέρα τους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι. Συναντήσεις θα έχει επίσης με τον πρωθυπουργό του Βελγίου και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας.
Μπαράζ επαφών θα έχει η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την 30η Ιανουαρίου, με το θέμα του ελληνικού χρέους στις κορυφαίες θέσεις της ατζέντας.
Την Κυριακή, στις 8:00 μ.μ., η κυρία Μέρκελ θα δεχθεί τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και τη Δευτέρα τους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Συναντήσεις θα έχει επίσης με τον πρωθυπουργό του Βελγίου και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας.
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Ελιό Ντι Ρουπό θα γίνει δεκτός το απόγευμα της Δευτέρας από την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης.
Στο Βερολίνο θα βρίσκεται την Πέμπτη ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι για την πρώτη του επίσκεψη στη Γερμανία μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


