«Όχι» σε οριζόντιες περικοπές και νέους φόρους, λέει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος
«Όχι» σε άλλες οριζόντιες περικοπές και σε νέους φόρους, λέει ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος και επισημαίνει πως η κοινωνία δεν αντέχει. Σε συνέντευξή του, περιγράφει τις «κόκκινες γραμμές» του κόμματος του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συμφωνεί με την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.
«Όχι» σε άλλες οριζόντιες περικοπές και σε νέους φόρους, λέει ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε συνέντευξή του στη Real News.
Ο γραμματέας της ΝΔ περιγράφει τις «κόκκινες γραμμές» του κόμματος του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συμφωνεί με την κατάργηση του 13ου-14ου μισθού, καθώς και την επιβολή κατώτατου ορίου μισθού.
«Η χώρα δεν αντέχει άλλο την πολιτική των ισοπεδοτικών περικοπών και των αυξανόμενων φόρων», δηλώνει ο κ. Λυκουρέντζος και προσθέτει πως η πολιτική αυτή «απέτυχε παταγωδώς».
Σύμφωνα με τον βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ, η εμμονή σε πιο σκληρή λιτότητα δεν οδηγεί στην επίτευξη των στόχων, αλλά σε μεγαλύτερη ύφεση και έτσι οι θυσίες δεν πιάνουν τόπο.
Στη συνέντευξή του, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ το οποίο και κατηγορεί πως μετέτρεψε τη χώρα σε ένα «απέραντο πτωχοκομείο», επιμένει πως η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που αναδεικνύεται σε κόμμα διακυβέρνησης και επαναλαμβάνει την ανάγκη για ισχυρή αυτοδυναμία.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα