Σε αυτοτελές νομοσχέδιο οι ρυθμίσεις για την αποσυμφόρηση των φυλακών
Ως αυτοτελές νομοσχέδιο κατατέθηκε η ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Mετά τις αντιδράσεις NΔ-ΛΑΟΣ που απείλησαν ότι θα καταψήφιζαν την αρχική τροπολογία, ο υπουργός Δικαιοσύνης απέσυρε τη σχετική ρύθμιση και έκανε σειρά βελτιώσεων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
Ως αυτοτελές νομοσχέδιο κατατέθηκε η ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
Μετά τις αντιδράσεις από πλευράς ΝΔ και ΛΑΟΣ που απείλησαν ότι θα καταψήφιζαν την αρχική τροπολογία, ο υπουργός Δικαιοσύνης σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, απέσυρε τη σχετική ρύθμιση και μετά από διαβουλεύσεις με τους κυβερνητικούς εταίρους έκανε σειρά βελτιώσεων ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
Σημειώνεται, ότι το νομοσχέδιο, το οποίο φέρει τον τίτλο «Μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης και άλλες διατάξεις», κατατέθηκε με τη διαδικασία του επείγοντος.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου