
Τέλος ο Αντριουσκεβίτσιους, ντεμπούτο με Ολυμπιακό για Ντούβνιακ
Το συμβόλαιο του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους με τον ΠΑΟΚ λύθηκε κι έτσι ο Σέρβος, Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ντεμπούτο με τον Δικέφαλο στην Α1 στο ματς με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.
Το συμβόλαιο του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους με τον ΠΑΟΚ λύθηκε κι έτσι ο Σέρβος, Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη θα κάνει ντεμπούτο με τον Δικέφαλο στην Α1 στο ματς με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.
Ο Ντούβνιακ, όπως αναμενόταν ήρθε μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη, γνωρίστηκε με τους ανθρώπους της νέας ομάδας του και συμμετείχε στην προπόνηση, όπου είδε και βίντεο για τον προσεχή αντίπαλο.
Το θετικό στην όλη υπόθεση ήταν ότι ο Λιθουανός σέντερ, Αντριουσκεβίτσιους δέχτηκε να λύσει το συμβόλαιο του, ώστε να προλάβει να εκδοθεί δελτίο και να είναι διαθέσιμος ο Σέρβος για το ματς τον Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Τζέι Αρ Γκίντενς, ο οποίος αναμένεται πάντως να είναι στην αποστολή για το ματς (εκτός κι αν κάτι αλλάξει τελευταία στιγμή) με τον Ολυμπιακό, όμως μοιάζει πολύ δύσκολο να παίξει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Disclosure Day»: Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας sci-fi ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ
- Σχέσεις: Μην ψάχνεις το «τέλειο»
- Ο Στάλιν είχε μια συλλογή 40.000 σπάνιων κρασιών – Και βγαίνει στο σφυρί για καλό σκοπό
- Μετά το Ιράν η Κούβα; Η κυβέρνηση Τραμπ ζυγίζει τις στρατιωτικές επιλογές και καμία δεν είναι εύκολη
- Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλεί τον Μπρετ Γκόλντσταϊν «Νο 1» ερωτικό σύντροφο
- Ακίνητα: Τέλος η ταλαιπωρία για μεταβιβάσεις σε περιοχές χωρίς αντικειμενικές αξίες


