
«Τα κάναμε θάλασσα με την εξαγορά του MySpace» παραδέχεται ο Ρούπερτ Μέρντοχ
Στερνή μου γνώση, να σ΄είχα πρώτα: Έξι χρόνια μετά την απόφασή του να εξαγοράσει το MySpace, ο Ρούπερτ Μέρντοχ παραδέχεται ότι «τα έκανε θάλασσα με όλους τους δυνατούς τρόπους». Η εξομολόγηση για το «ξοφλημένο» πλέον κοινωνικό δίκτυο ήρθε μέσω Twitter.
Στερνή μου γνώση, να σ΄είχα πρώτα: Έξι χρόνια μετά την απόφασή του να εξαγοράσει το MySpace, ο Ρούπερτ Μέρντοχ παραδέχεται ότι «τα έκανε θάλασσα με όλους τους δυνατούς τρόπους».
Ο μεγαλοεκδότης του ομίλου News Corp. εξομολογήθηκε την Παρασκευή την αποτυχία του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter:
«Πολλές ερωτήσεις και αστεία για το MySpace. Απλή η απάντηση: τα κάναμε θάλασσα με όλους τους δυνατούς τρόπους, μάθαμε αρκετά πολύτιμα και ακριβά μαθήματα» γράφει.
Σύμφωνα με το (μάλλον καυστικό) άρθρο του Wired, ο Μέρντοχ έστειλε το tweet από το iPad που είχε μαζί του στην έκθεση ηλεκτρονικών CES στο Λας Βέγκας.
Η News Corp. του Μέρντοχ έδωσε 580 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει το MySpace το 2005, όταν ο δικτυακός τόπος ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης στη νέα αγορά των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης.
Τελικά, όμως, το MySpace «έφαγε τη σκόνη» του Facebook.
Τελικά πουλήθηκε πέρυσι τον Ιούνιο στην εταιρεία Specific Media LLC και τον τραγουδιστή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.
Το αντίτιμο; Μόλις 35 εκατομμύρια δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι



