
«Δεν αγοράζουμε, αν δεν πουλήσουμε…» ξεκαθάρισε ο Κωστένογλου
Δηλώσεις στην συνδρομητική τηλεόραση της Nova έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του και για το κατά πόσο μπορεί να ενισχυθεί με τα ισχύοντα δεδομένα. Ουσιαστικά, υπό αυτές τις συνθήκες και εάν δεν αλλάξει κάτι στα διοικητικά και οικονομικά της Ένωσης, ο Κωστένογλου απέκλεισε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση την περίοδο του Ιανουαρίου για να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο ο σύλλογος. Ερωτώμενος, δε, για τον Σεγούντο Ρίος που συνεχίζει να δοκιμάζεται στα Σπάτα, τόνισε πως είναι νωρίς για να κριθεί.
Δηλώσεις στην συνδρομητική τηλεόραση της Nova έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του και για το κατά πόσο μπορεί να ενισχυθεί με τα ισχύοντα δεδομένα.
Ουσιαστικά, υπό αυτές τις συνθήκες και εάν δεν αλλάξει κάτι στα διοικητικά και οικονομικά της Ένωσης, ο Κωστένογλου απέκλεισε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση την περίοδο του Ιανουαρίου για να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο ο σύλλογος. Ερωτώμενος, δε, για τον Σεγούντο Ρίος που συνεχίζει να δοκιμάζεται στα Σπάτα, τόνισε πως είναι νωρίς για να κριθεί.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου…
Για τα μεταγραφικά θέματα: «Αυτό που τονίζω πάντα είναι πως βρισκόμαστε στην ΑΕΚ. Άσχετα με τα προβλήματα που υπάρχουν και την έλλειψη παικτών -που χρειαζόμασταν σε κάποιες θέσεις- αρχή μου είναι από την αρχή να μην έρθει κανένας ποδοσφαιριστής αν δεν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα. Έχω ξεκαθαρίσει να γίνει μεταγραφή μόνο εφόσον πουληθεί κάποιος ή μείνει κάποιος ελεύθερος, ώστε να ελαφρύνουμε οικονομικά τον σύλλογο.
Διαφορετικά, είμαι κάθετος στη θέση μου και παρόλο που αυτό είναι μειονέκτημα για μένα ως επαγγελματίας προπονητής, αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και ως άνθρωπος που πρέπει να διαχειριστεί και τα οικονομικά του συλλόγου. Θέλω να έχουμε πίστη, να επιζητούμε σε κάθε ματς τη νίκη, αλλά να είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές».
Για τον Σεγούντο Ρίος: «Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπέρασμα. Είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που δοκιμάζεται ακόμα και αν υπήρχε περίπτωση να αποκτηθεί, θα ήταν μηδενικό το κόστος της απόκτησής του -τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Διαφορετικά θέτω σαν όρο να μην αποκτηθεί κανένας. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπέρασμα για την αξία του, είναι πολύ λίγες οι προπονήσεις που έχει κάνει μαζί μας και θα δούμε το θέμα του στη συνέχεια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
- Ακόμη περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν οι ΗΠΑ για τον έλεγχο του Ορμούζ – Μεγάλο το ρίσκο για τον Τραμπ
- Προσωρινή διακοπή των φορτώσεων πετρελαίου από το Ιράκ, αφού drone χτύπησε δεξαμενόπλοιο στη Βασόρα
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το αφήγημα των βουλευτών – «αθώων περιστερών» κατέρρευσε σήμερα με κρότο



