Στόλος tablet με Tegra 3 στην CES 2102
Σε λιγότερο από 200 ευρώ μεταφράζεται το κόστος του πρώτου τετραπύρηνου tablet 7 ιντσών που παρουσίασαν από κοινού Nvidia και Asus πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό η CES 2012. Στην μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών στον κόσμο, θα δούμε ολόκληρο στόλο από tablet με τετραπύρηνους Tegra 3, προμηνύει η γνωστή εταιρεία που έχει σύνδεση το όνομά της με την επεξεργασία γραφικών.
Σε λιγότερο από 200 ευρώ μεταφράζεται το κόστος του πρώτου τετραπύρηνου tablet 7 ιντσών που παρουσίασαν από κοινού Nvidia και Asus πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό η CES 2012. Στην μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών στον κόσμο, θα δούμε ολόκληρο στόλο από tablet με τετραπύρηνους Tegra 3, προμηνύει η γνωστή εταιρεία που έχει σύνδεση το όνομά της με την επεξεργασία γραφικών.
Στην CES 2012 ανακοινώθηκαν οι παρακάτω συσκευές που βασίζονται σε επεξεργαστές Tegra 3
- Το ASUS Eee Pad MeMo ME370T με διαγώνιο 7 ίντσες και κόστος 249 δολάρια.
- Το ASUS Transformer Prime TF700T, με οθόνη που υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1200 1080p HD, κάμερα 2Mpixel μπροστά και ανασχεδιασμένο σασί.
- Το Acer Iconia Tab A700 με Android με οθόνη διαγωνίου 10,1 ίντσες (1920 x 1200, 1080p HD). Διαθέτει θύρα microSD για την επέκταση της διαθέσιμης μνήμης, θύρα HDMI και υποστήριξη Bluetooth.
- Το Lenovo IdeaPad K2 με Android με οθόνη 1920 x 1200 IPS, κάμερες μπροστά και πίσω, μνήμη DDR3 και ήχο SRS surround.
- Η Fujitsu ανακοίνωσε ένα «Android super phone», με Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).
Στην CES εκθέτονται τα παρακάτω, με Tegra 3:
- Acer Iconia Tab A510, ένα tablet με Android και οθόνη 10,1”, 1280 x 800 (δείτε το σημερινό μοντέλο, Acer Iconia A500 στο tech.in.gr).
- Το επερχόμενο tablet της ZTE, με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών και ανάλυση 1280×800
- To ASUS Transformer Prime TF201 το οποίο έχει κυκλοφορήσει, εντούτοις στην έκθεση παρουσιάζεται με την νεότερη έκδοση του Android, Android 4.0 ICS (σχετική ενημέρωση πρόκειται να διατεθεί μέσω των δικτύων).
Επίσης, η Nvidia επιδεικνύει το Skype video phone της TelyHD, που βασίζεται στον Tegra 2. Πρόκειται για μια συσκευή με Android που στέλνει τις βιντεοκλήσεις με Skype σε υψηλή ανάλυση σε τηλεόραση, μετατρέποντας οποιαδήποτε τηλεόραση σε βιντεοτηλέφωνο.

In.gr Τεχνολογία
- Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα της Τετάρτης – Οι περιοχές που βρίσκονται σε πορτοκαλί προειδοποίηση
- Σοκαριστικό τροχαίο στη Ναύπακτο με δύο σοβαρά τραυματίες – ΙΧ καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες
- Λέκο: «Ο Τζόλης είναι ένα φανταστικό παράδειγμα για όλους»
- Όμιλος ΔΕΗ: Επενδύσεις €24 δισ. μέχρι το 2030 σε κρίσιμες ενεργειακές και τεχνολογικές υποδομές
- Τρεις φόβοι Μητσοτάκη πάνω από τη «γαλάζια» ΚΟ: Το… συνταγματικό στραπάτσο – Η γκρίνια για ΟΠΕΚΕΠΕ – Η καταπόντιση στη χαλαρή ψήφο
- Ο καύσωνας αυξάνει τις οικονομικές πιέσεις στις χώρες της ΕΕ

