
Συλλήψεις αντιεξουσιαστών για την κατάληψη στον Flash
Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. Οι καταληψίες διέκοψαν την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, πήραν τα μικρόφωνα και άρχισαν να διαβάζουν προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα. Η αστυνομία προχώρησε σε 20 συλλήψεις με την κατηγορία ότι τα μηνύματα που μεταδίδονταν στοιχειοθετούν ποινικά αδικήματα. Το απόγευμα περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από την ΓΑΔΑ εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στους συλληφθέντες.
Οι καταληψίες διέκοψαν την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, πήραν τα μικρόφωνα και άρχισαν να διαβάζουν προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα και να εκπέμπουν μηνύματα συμπαράστασης στα κρατούμενα στις φυλακές Κορυδαλλού μέλη του.
Λίγο αργότερα στο κτίριο του σταθμού μετέβη εισαγγελέας και όπως έγινε γνωστό η αστυνομία προχώρησε σε 20 συλλήψεις, με την κατηγορία ότι τα μηνύματα που μεταδίδονταν στοιχειοθετούν ποινικά αδικήματα, όπως εγκωμιασμό αξιόποινων πράξεων.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν αύριο, Τετάρτη, στον εισαγγελέα.
Το απόγευμα περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από την ΓΑΔΑ εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στους συλληφθέντες και ζητώντας την απελευθέρωσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό
