
Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ντίμα Φιλίποφ
Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα γ' βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και από την ώρα που αποχώρησε από το ματς, ο Γηραιός πήρε κεφάλι και τελικά έφτασε στη νίκη.
Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα γ’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο νεαρός αθλητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και από την ώρα που αποχώρησε από το ματς, ο Γηραιός πήρε κεφάλι και τελικά έφτασε στη νίκη.
Η ζημιά του Φιλίποφ φάνηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός αθλητής των Ερυθρόλευκων.
Ο Φιλίποφ ξεκίνησε ήδη αποθεραπεία με το φυσιοθεραπευτή του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
