Ο Κάρλος Τέβες θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν και έχει συμφωνήσει στους όρους συνεργασίας του με την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου.
Ομως η μεταγραφή δεν «κλείνει» καθώς οι διοικούντες της Μάντσεστερ Σίτι θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την αποδέσμευση του «Απάτσι» και σ΄αυτόν τον τομέα οι «ροσονέρι» υστερούν.
Για την απόκτηση του Τέβες, έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Ιντερ που προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ στην Σίτι, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά, «ρίχνοντας στο τραπέζι» 35 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει στο Παρίσι τον ικανότατο επιθετικό.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.