
Δεν είχε -τελικά- καρκίνο η πρόεδρος της Αργεντινής
Εξιτήριο πήρε η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για καρκίνο του θυρεοειδούς, ενώ οι τελικές εξετάσεις του τμήματος που αφαιρέθηκε απέκλεισαν την παρουσία καρκινικών κυττάρων. Η αρχική διάγνωση τροποποιήθηκε αναλόγως, όπως ανακοίνωσε η προεδρία, και η Φερνάντες αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο τέλος του μήνα.
Εξιτήριο πήρε η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για καρκίνο του θυρεοειδούς, ενώ οι τελικές εξετάσεις του τμήματος που αφαιρέθηκε απέκλεισαν την παρουσία καρκινικών κυττάρων.
Η αρχική διάγνωση τροποποιήθηκε αναλόγως, όπως ανακοίνωσε η προεδρία, και η Φερνάντες αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της στο τέλος του μήνα.
«Η ιστοπαθολογική εξέταση απέρριψε την παρουσία καρκινικών κυττάρων» ανακοίνωσε το Σάββατο εκπρόσωπος της προεδρίας.
Η είδηση για την ασθένεια της προέδρου μετά τα Χριστούγεννα είχε προκαλέσει κύμα εκδηλώσεων συμπαράστασης -υπενθυμίζεται πως η Φερνάντες είχε επανεκλεγεί με 54% από τον πρώτο γύρο στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συγκλονιστική διάσωση στις ΗΠΑ: Ανθρώπινη αλυσίδα έβγαλε οδηγό από βυθιζόμενο όχημα στη Βιρτζίνια
- Βουλή: Κόντρα Μπακογιάννη – Δουδωνή για το άρθρο 86 – «Ανέλαβε ρόλο πεθερικών» – «Είμαι καλή πεθερά, το λέει και η νύφη μου»
- Ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ ο Λημνιός
- Βρετανία: Οι πρόσφυγες θα πρέπει να συνεισφέρουν στο κόστος στέγασής τους – Νέο νομοσχέδιο
- Στην εμπόλεμη Ουκρανία, τα πουλιά χτίζουν τις φωλιές τους με οπτικές ίνες από drone
- «Ο Γουόλτον Γκόγκινς είναι ένας ήρωας της πραγματικής ζωής»


