Intel Haswell: Οι επεξεργαστές των Ultrabook το 2013
Λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη της πρώτης μεγάλης έκθεσης ηλεκτρονικών της χρονιάς, το tech.in.gr ρίχνει μια ματιά σε όλα όσα γνωρίζουμε για τα Ultrabook που θα κυριεύσουν την CES 2012. Δείτε τι μας επιφυλλάσσει η Intel για το 2013 και τα εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά laptop που βάφτισε Ultrabook.
Mετά την κυκλοφορία της οικογένεια επεξεργαστών που είναι γνωστοί ως Ivy Bridge, θα ακολουθήσουν οι επεξεργαστές Haswell.
Η διάθεσή τους έχει προγραμματιστεί για το 2013.
Αποτελούν το τρίτο βήμα προς την υλοποίηση των Ultrabook, με νέες δυνατότητες, μικρό πάχος, χαμηλό βάρος, καλύτερη απόκριση και αυξημένη ασφάλεια.
Με την οικογένεια Haswell, η Intel επιχειρεί να αλλάξει το ενεργειακό προφίλ των laptop με τα οποία θα κυκλοφορούν οι περισσότεροι (mainstream). Φιλοδοξεί δε, να μιεώσει την κατανάλωση των επεξεργαστών στο μισό της σημερινής.
Δείτε ένα βίντεο από το IDF του 2011, με σχετική αναφορά στους Haswell
In.gr Τεχνολογία
- Οδηγός ταξί απείλησε 17χρονους που αρνήθηκαν να πληρώσουν διπλάσιο κόμιστρο
- Φωτιές: Συνολικά 20 συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια τις πρώτες πέντε ημέρες του Ιουλίου
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα ανοίξουν τα καταστήματα
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο

