
Οριακές διακυμάνσεις στη Νέα Υόρκη, υποχώρηση στην Ευρώπη
Μικρές διακυμάνσεις είχαν οι δείκτες στη Νέα Υόρκη ενώ αντίθετα στην Ευρώπη οι αγορές υποχώρησαν μετά από τα ισχυρά κέρδη των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων.
Μικρές διακυμάνσεις είχαν οι δείκτες στη Νέα Υόρκη ενώ αντίθετα στην Ευρώπη οι αγορές υποχώρησαν μετά από τα ισχυρά κέρδη των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων.
Άνοδο 0,17% είχε ο Dow Jones για να διαμορφωθεί στις 12.418,42 μονάδες, οριακή ήταν όμως η αύξηση για τον S&P 500 (+0,02%) μέχρι τις 1277.30 μονάδες.
Υποχώρηση κατά μόλις 0,01% είχε ο Nasdaq που έκλεισε στις 2648,36 μονάδες.
Ο FTSE100 στο Λονδίνο υποχώρησε 0,55% στις 5.668,45 μονάδες ενώ καθοδικά κινήθηκε και ο DAX30 στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 6.111,55 μονάδες με πτώση 0,90%.
Στο Παρίσι ο CAC40 υποχώρησε 1,62% στις 3.193,65 μονάδες. Αντίθετα ο SMI στη Ζυρίχη ενισχύθηκε 0,13% στις 6.058,08 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΛΑΣ κατά Γεωργιάδη για F35: Ο «Αδωνισμός» και οι ακροδεξιές υστερίες δεν έχουν θέση στην υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας
- AbbVie: Ενεργός συμμετοχή στη διεπιστημονική συζήτηση για την υγεία και την ισότιμη πρόσβαση των ασθενών στην καινοτομία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- Νομίζεις ότι ξέρεις πού θα σε βρει το πιο καυτό καλοκαίρι; Don’t Bed on it!
- Το «αντίο» του Γεντβάι στον Παναθηναϊκό (pic)
- Eπίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι – Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν, οι δύο σοβαρά
- Σύρος: Χτύπημα στο θώρακα δέχτηκε η 42χρονη διασώστρια – Της τρύπησε τον πνεύμονα
