
«Λευτεριά στον Αχιλλέα Μπέο» φώναξαν οι οπαδοί του Ολ.Βόλου
Στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου βρέθηκαν περίπου 35 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις φυλακές Ναυπλίου και συναντήθηκαν με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος είναι κρατούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου βρέθηκαν περίπου 35 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις φυλακές Ναυπλίου και συναντήθηκαν με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος είναι κρατούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και ταξίδεψαν οδικώς με τη συνοδεία 20 Ι.Χ. Οι Βολιώτες έφθασαν στις 15:00 το μεσημέρι στις φυλακές και δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο όταν άναψαν καπνογόνα και φώναζαν συνθήματα υπέρ του Αχιλλέα Μπέου.
Μάλιστα αναρτήθηκε πανό το οποίο ανέγραφε χαρακτηριστικά: «Κάποιος λείπει από την παρέα, λευτεριά στον Αχιλλέα».
Οι οργανωμένοι κάθισαν δύο ώρες στις φυλακές πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής και υποσχέθηκαν στον πρώην πρόεδρο της ομάδας ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με παρόμοιες συμβολικές κινήσεις.
Επίσης, σε μια κίνηση ανθρωπιάς, πρόσφεραν δώρα στους φυλακισμένους αφού έφεραν μαζί τους 500 κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, ρούχα, εσώρουχα, καλλυντικά και καθαριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella
- Πανιώνιος – ΑΕΚ 57-71: Και πάλι 3η η «Ένωση», σε δύσκολη θέση για την παραμονή του ο Πανιώνιος (vid)
- Δασμοί ή κατάρρευση: Το δίλημμα της ΕΕ απέναντι στην κινεζική επέλαση
- Κικίλιας από Χανιά: Ενίσχυση του Λιμενικού στην Κρήτη με επιπλέον εναέρια μέσα, Heron drones και νέα στελέχη
- Έγραψε ιστορία ο Ματαράτσο
- 39ο συνέδριο ΓΣΕΕ: Κυρίαρχος ο Γ. Παναγόπουλος – Αύξησε δυνάμεις η ΠΑΣΚΕ



