Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 υπέβαλε η διεύθυνση της «Ελευθεροτυπίας»

Αίτηση υπαγωγής στην προστασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα υπέβαλε την Παρασκευή η ιδιοκτήτρια εταιρία της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, που εδώ και μήνες αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Αίτηση υπαγωγής στην προστασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα υπέβαλε την Παρασκευή η ιδιοκτήτρια εταιρία της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, που εδώ και μήνες αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Η αίτηση κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο και αφορά την υπαγωγή της εφημερίδας στο καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές της, όπως ορίζεται στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα πληροφορίες ήθελαν την ιδιοκτησία της εφημερίδας να έχει υποβάλει αίτηση για το άρθρο 99, ωστόσο αίτηση για την εφημερίδα δεν είχε κατατεθεί στο Πρωτοδικείο.

Εκείνο που είχε συμβεί ήταν ότι οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της ιδιοκτήτριας εταιρίας είχαν πληρώσει το ποσό για το παράβολο κατάθεσης αίτησης.

Με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριομ η εταιρεία επιβεβαιώνει και επισήμως την κατάθεση της αίτησης.

«Σε συνέχεια σχετικού αιτήματος του Χρηματιστηρίου Αθηνών με αριθμό πρωτ. 31004 και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτ. 5902 η Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. (στο εξής η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σήμερα 30/12/2011 κατέθεσε στο αρμόδιο Δικαστήριο αίτηση υπαγωγής της στις διατάξεις των άρθρων 99 επ. του Πτωχευτικού Κώδικα καθώς και αίτηση λήψης των προληπτικών μέτρων που προβλέπονται από τις ως άνω διατάξεις. Η συζήτηση των ως άνω αιτήσεων προσδιορίστηκε για τη δικάσιμο της 15/2/2012», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Ταυτόχρονα υποβλήθηκε αίτηση λήψης προσωρινής διαταγής μέχρι την ως άνω δικάσιμο, η οποία θα συζητηθεί την προσεχή Πέμπτη 5/1/2012.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024