
Να αποχωρήσουν τα κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση προτείνει ο Χ.Καστανίδης
Να βγουν όλα τα κεντρικά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, ώστε αυτή να δουλέψει απερίσπαστη, προτείνει ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης.
Να βγουν όλα τα κεντρικά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση, ώστε αυτή να δουλέψει απερίσπαστη, προτείνει ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm, ο κ. Καστανίδης επισήμανε την ανάγκη ελάχιστης εθνικής συμφωνίας επιβίωσης, γιατί από τον Ιανουάριο η τρόικα θα επανέλθει με βαριά ατζέντα και, αν επιχειρήσει κάποιος μόνος του να συζητήσει μαζί της, θα συναντήσει τεράστιες δυσκολίες.
Σημείωσε ότι για ένα χρονικό διάστημα έγιναν οριζόντιες περικοπές σε εισοδήματα και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά, όπως είπε, «αυτή η πολιτική ήταν οριακή και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καμία οικονομική συνταγή δεν θα πετύχει, αν έχουμε κοινωνική έκρηξη».
Ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα κεντρικό επιτελείο, που θα καθοδηγήσει τις διαδικασίες στο Κίνημα, ενώ τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου από τη βάση.
Τόνισε, τέλος, ότι είναι δικαίωμα του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δήμος Λήμνου: Aνάδειξη του Γεωτόπου Φαλακρού
- Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Με δάκρυα αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού στο τέλος της παράστασης του
- Βρετανία: Το Λονδίνο ξεκινά έρευνα για το TikTok με στόχο την προστασία των παιδιών
- Εμπρησμός Marfin: Τι αναφέρει η έκθεση της ΔΕΕ για την ταυτοποίηση των τριών κατηγορούμενων
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε έρχεται «το φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού»
- Το συμβόλαιο του Τζόσεφ στον Ολυμπιακό – Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας
