Με τους προέδρους των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας συναντάται την Πέμπτη ο Λ.Παπαδήμος
Με τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας Παν.Πικραμμένο (Συμβούλιο της Επικρατείας), Ρένα Ασημακοπούλου (Άρειο Πάγο) και Ιωάννη Καραβοκύρη (Ελεγκτικό Συνέδριο), καθώς και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, συναντάται το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός.
Με τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας Παν.Πικραμμένο (Συμβούλιο της Επικρατείας), Ρένα Ασημακοπούλου (Άρειο Πάγο) και Ιωάννη Καραβοκύρη (Ελεγκτικό Συνέδριο), καθώς και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, συναντάται το πρωί της Πέμπτης ο πρωυθυπουργός.
Την πρωτοβουλία για τη συνάντηση αυτή είχε ο ίδιος ο Λουκάς Παπαδήμος, ενώ θα είναι παρόντες ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου καθώς και ο υπουργός Επικρατείας και τέως αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Σταυρόπουλος.
Οι δικαστές θα ενημερώσουν τον Λ. Παπαδήμο για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας