
Μείωση τιμήματος για την πολωνική θυγατρική της Eurobank ζητά η Raiffeisen
O όμιλος Raiffeisen Bank International (RBI) επιδιώκει την μείωση του κόστους εξαγοράς της πολωνικής θυγατρικής της Eurobank σύμφωνα με δημοσίευμα αυστριακής οικονομικής εφημερίδας που επικαλείται το Reuters. Χωρίς να αποκαλύπτει τις πηγές της, η εφημερίδα αναφέρει ότι η RBI αναζητά τρόπο να δαπανήσει λιγότερα χρήματα, χωρίς να παύει να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της θυγατρικής της ελληνικής τράπεζας, της Polbank.
O όμιλος Raiffeisen Bank International (RBI) επιδιώκει την μείωση του κόστους εξαγοράς της πολωνικής θυγατρικής της Eurobank σύμφωνα με δημοσίευμα αυστριακής οικονομικής εφημερίδας που επικαλείται το Reuters.
Χωρίς να αποκαλύπτει τις πηγές της, η εφημερίδα αναφέρει ότι η RBI αναζητά τρόπο να δαπανήσει λιγότερα χρήματα, χωρίς να παύει να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της θυγατρικής της ελληνικής τράπεζας, της Polbank.
Εκπρόσωπος της RBI δήλωσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Εργαζόμαστε για το κλείσιμο της συμφωνίας, που αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2012».
Η Eurobank δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο, προσθέτει το Reuters.
Η ελληνική τράπεζα είχε συμφωνήσει στις αρχές του έτους να πουλήσει ποσοστό 70% της Polbank στην RBI.
Προβλέπεται ενοποίηση των δραστηριοτήτων των δύο ομίλων στην Πολωνία, με την RBI να ελέγχει το 87% της ενιαίας τράπεζας και την Eurobank το 13%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάτρα: Σοκ από το τραγικό τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο – Δεν έδωσε στοιχεία η κάμερα από το κράνος του 52χρονου
- Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου: Γιατί δεν επέτρεψαν τις επαναλήψεις στις «3 Χάριτες» και «Δις Εξαμαρτείν»
- Μεξικό: Στην αποστολή του Μεξικό για το Μουντιάλ 2026 οι Πινέδα και Σάντσες (vid)
- Προς νέα μείωση ασφαλιστικών εισφορών – Ποιους αφορά
- Meteo: Δορυφορική εικόνα των γαλάζιων θαλάσσιων σχηματισμών στη Λευκάδα
- Το απόλυτο χάος στη Μίλαν: Γίνεται… ομάδα έως τις 16 Ιουνίου ή μπλέκει!

