
Την Παρασκευή τελικά η απόφαση για Ψωμιάδη
Την Παρασκευή, τελικά, κι όχι σήμερα θα ανακοινωθεί η απόφαση για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της οικογένειας Ψωμιάδη.
Την Παρασκευή, τελικά, κι όχι σήμερα θα ανακοινωθεί η απόφαση για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της οικογένειας Ψωμιάδη.
Οι νομικοί της «Ένωσης» ενημερώθηκαν πως το δικαστήριο δεν είναι έτοιμο να εκδώσει σήμερα την ετυμηγορία του, καθώς μελετά κάποιες σημαντικές παραμέτρους της υπόθεσης.
Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως μπορεί υπό προϋποθέσεις να ανοίξει ο δρόμος ώστε να πάρει η ΠΑΕ μέρος των 30 εκατομμυρίων ευρώ (με τους τόκους έχουν φτάσει περίπου στα 80 εκατ.) που διεκδικεί από τον άλλοτε μεγαλομέτοχο του συλλόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα



