
Μέχρι το Μάιο οι προτάσεις για την τροποποίηση του Αγορανομικού Κώδικα
Mέχρι το Μαϊο του 2012 θα πρέπει να έχει υποβληθεί στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης σχετική πρόταση νομοθετικού κειμένου για την τροποποίηση και συμπλήρωση του Αγορανομικού Κώδικα.
Mέχρι το Μαϊο του 2012 θα πρέπει να έχει υποβληθεί στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης σχετική πρόταση νομοθετικού κειμένου για την τροποποίηση και συμπλήρωση του Αγορανομικού Κώδικα.
Ήδη, συγκροτήθηκε Ειδική Επιτροπή, όπως ορίζει σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Σ.Ξυνίδη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων και του Γενικού Χημείου του Κράτους και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.
Εργο της Επιτροπής αποτελεί η μελέτη του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου του Αγορανομικού Κώδικα, καθώς και η κατάρτιση και πρόταση ενιαίου και αναθεωρημένου νομοθετικού κειμένου.
Χρέη προέδρου της Επιτροπής θα εκτελεί ο Θ. Κατσάς, δικηγόρος – λέκτορας της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Όπως δήλωσε προ ημερών ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στ. Κομνηνός, το νέο πλαίσιο θα είναι μικρότερο σε όγκο, καθώς θα αφαιρεθούν όλες οι γραφειοκρατικές στρεβλώσεις και επικαλύψεις φορέων που παρατηρούνται σήμερα στη λειτουργία της αγοράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χανταϊός: «Δεν υπάρχει φάρμακο, ούτε εμβόλιο» – Τι λέει ο Σύψας
- Έναρξη του διαλόγου για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028-2034 από την Περιφέρεια Κρήτης
- Κρήτη: «Να με περάσετε για τελευταία φορά από το μνήμα του παιδιού μου» ζήτησε ο 54χρονος που σκότωσε τον 21χρονο
- Live η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο οικονομικό συνέδριο «Ο κόσμος σε μετάβαση»
- «Dai Dai»: Αυτό είναι το τραγούδι του Μουντιάλ από τη Σακίρα (vids)
- Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στις Βρυξέλλες για το: «Δικαίωμα να ζεις στον τόπο σου»