
Συμβούλοι για πιθανή είσοδο του ΟΠΑΠ στο Διαδίκτυο το 2012
Με συμβούλους τέσσερις ξένες και ελληνικές τράπεζες (Rothschild, Lazard, EFG Eurobank και Alpha Bank) ξεκινά ο ΟΠΑΠ την αξιολόγηση Online παρόχων παγκόσμιας εμβέλειας για πιθανή στρατηγική συμμαχία και στην είσοδο στο διαδίκτυο εντός του 2012, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Οργανισμός. Στόχος του οργανισμού είναι η αξιολόγηση να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
Με συμβούλους τέσσερις ξένες και ελληνικές τράπεζες (Rothschild, Lazard, EFG Eurobank και Alpha Bank) ξεκινά ο ΟΠΑΠ την αξιολόγηση Online παρόχων παγκόσμιας εμβέλειας για πιθανή στρατηγική συμμαχία και στην είσοδο στο διαδίκτυο εντός του 2012, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.
Πρόκειται για τις Eurobank, Alpha, Rothschild και Lazard. Στόχος του οργανισμού είναι η αξιολόγηση να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης ανέφερε, κατά την ενημέρωση του προσωπικού την Τετάρτη, επεσήμανε πως ο οργανισμός είχε επιλέξει την ίδια πρακτική και στην περίπτωση των Κρατικών Λαχείων και του Ξυστό ώστε να διεκδικήσει την άδεια διαχείρισής τους για τα επόμενα 12 χρόνια, επιτυγχάνοντας να συνεργαστεί με τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς.
Αντίθετα, όπως υπογράμμισε, ο ΟΠΑΠ διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει το προηγούμενο διάστημα την μοναδική άδεια για τα 35.000 VLTs, τα οποία θα εγκατασταθούν στη χώρα έως το τέλος του 2013, αλλά και να επεκτείνει κατά 10 χρόνια (2020-2030) την αποκλειστική άδεια οργάνωσης και διάθεσης των υφιστάμενων 11 παιχνιδιών της μέσω του δικτύου των πρακτορείων της.
Τα υφιστάμενα παιχνίδια, υποστήριξε ο Γ.Σπανουδάκης, θα διατίθενται εντός του 2012 και μέσω του διαδικτύου, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που γίνεται μέσω των πρακτορείων έως σήμερα δηλαδή με διασφάλιση της προμήθειας των πρακτόρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εργατικό ατύχημα στην Κάλυμνο: Εργαζόμενη ακρωτηριάστηκε σε σούπερ μάρκετ
- Κοινωνικός τουρισμός – Νέα παράταση έως 3 Μαΐου
- «Ντου» των οπαδών της Σάντος σε Αράο: «Τραγικός, δεν γίνεται να συνεχίσει να παίζει» (vid)
- Εργατικά δυστυχήματα: Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας το 2025 – 8 αυτοκτονίες, 22 θάνατοι από θερμική καταπόνηση
- Καλαμάτα: Έρευνες για την «εκτέλεση» 44χρονου σε στάβλο – Γνωστό στις Αρχές για ναρκωτικά το θύμα
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Εκτεθειμένα τα δικαστήρια απέναντι σε φαινόμενα βίας


