Συμβούλοι για πιθανή είσοδο του ΟΠΑΠ στο Διαδίκτυο το 2012
Με συμβούλους τέσσερις ξένες και ελληνικές τράπεζες (Rothschild, Lazard, EFG Eurobank και Alpha Bank) ξεκινά ο ΟΠΑΠ την αξιολόγηση Online παρόχων παγκόσμιας εμβέλειας για πιθανή στρατηγική συμμαχία και στην είσοδο στο διαδίκτυο εντός του 2012, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Οργανισμός. Στόχος του οργανισμού είναι η αξιολόγηση να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
Με συμβούλους τέσσερις ξένες και ελληνικές τράπεζες (Rothschild, Lazard, EFG Eurobank και Alpha Bank) ξεκινά ο ΟΠΑΠ την αξιολόγηση Online παρόχων παγκόσμιας εμβέλειας για πιθανή στρατηγική συμμαχία και στην είσοδο στο διαδίκτυο εντός του 2012, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός.
Πρόκειται για τις Eurobank, Alpha, Rothschild και Lazard. Στόχος του οργανισμού είναι η αξιολόγηση να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης ανέφερε, κατά την ενημέρωση του προσωπικού την Τετάρτη, επεσήμανε πως ο οργανισμός είχε επιλέξει την ίδια πρακτική και στην περίπτωση των Κρατικών Λαχείων και του Ξυστό ώστε να διεκδικήσει την άδεια διαχείρισής τους για τα επόμενα 12 χρόνια, επιτυγχάνοντας να συνεργαστεί με τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς.
Αντίθετα, όπως υπογράμμισε, ο ΟΠΑΠ διεκδίκησε και πέτυχε να εξασφαλίσει το προηγούμενο διάστημα την μοναδική άδεια για τα 35.000 VLTs, τα οποία θα εγκατασταθούν στη χώρα έως το τέλος του 2013, αλλά και να επεκτείνει κατά 10 χρόνια (2020-2030) την αποκλειστική άδεια οργάνωσης και διάθεσης των υφιστάμενων 11 παιχνιδιών της μέσω του δικτύου των πρακτορείων της.
Τα υφιστάμενα παιχνίδια, υποστήριξε ο Γ.Σπανουδάκης, θα διατίθενται εντός του 2012 και μέσω του διαδικτύου, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που γίνεται μέσω των πρακτορείων έως σήμερα δηλαδή με διασφάλιση της προμήθειας των πρακτόρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442