
Κατά 480 εκατ. ευρώ μειώθηκαν οι άμεσες ξένες επενδύσεις στο δεκαμηνο
Καθαρή εκροή ύψους 1,75 δισ. ευρώ εμφάνισαν οι άμεσες επενδύσεις στο 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου του 2011, έναντι καθαρής εκροής 0,5 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Καθαρή εκροή ύψους 1,75 δισ. ευρώ εμφάνισαν οι άμεσες επενδύσεις στο 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου του 2011, έναντι καθαρής εκροής 0,5 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010.
Ειδικότερα, ο καθαρός δανεισμός του τομέα της γενικής κυβέρνησης ανήλθε σε 31,6 δισ. ευρώ και ο αντίστοιχος ακαθάριστος δανεισμός βάσει του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας διαμορφώθηκε σε 33,4 δισ. ευρώ. Επίσης σημειώθηκε αύξηση των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε καταθέσεις και repos στην Ελλάδα κατά 4,4 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Να βάζουμε πίεση στους δημιουργούς της Μονακό και να μην βιαζόμαστε»
- Δουδωνής για υποκλοπές: Αυτοεξευτελιστικές οι τοποθετήσεις παρακολουθούμενων υπουργών – Μείζον πολιτικό θέμα
- Ο περιορισμός που έχει θέσει η Βικτόρια Μπέκαμ στην έφηβη κόρη της
- Μπουργκ – Μπεσίκτας 73-71: Σήκωσαν το EurοCup κι εξασφάλισαν συμμετοχή στη Euroleague οι Γάλλοι!
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα