
Στη δημοσιότητα την Τρίτη οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» βουλευτών
Στη δημοσιότητα θα δοθούν το πρωί της Τρίτης οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των 300 του Κοινοβουλίου, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών, καθώς και των Ελλήνων ευρωβουλευτών και αφορούν στο οικονομικό έτος 2009. Για πρώτη φορά οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών θα είναι αναρτημένες και στο Διαδίκτυο μέσω του site της Βουλής των Ελλήνων.
Στη δημοσιότητα θα δοθούν το πρωί της Τρίτης οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των 300 του Κοινοβουλίου, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών, καθώς και των Ελλήνων ευρωβουλευτών και αφορούν στο οικονομικό έτος 2009.
Για πρώτη φορά οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών θα είναι αναρτημένες και στο Διαδίκτυο μέσω του site της Βουλής των Ελλήνων, σε εφαρμογή του νέου νόμου 3979 του Γ.Ραγκούση περί ηλεκτριονικής διακυβέρνησης.
Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής εξετάζει τη νομική δυνατότητα που υπάρχει, ώστε να ζητήσει η ίδια απευθείας από τις αρμόδιες Ελβετικές αρχές να της αποσταλούν όλα τα στοιχεία με καταθέσεις πολιτικών, ώστε να προχωρήσει στην διασταύρωση τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ «συνέλαβε» 175 ακτιβιστές σε 20 πλοία του Global Sumud Flotilla – Κατηγορίες για παράνομη ενέργεια
- Θύελλα στην Αγγλία για τη διαιτησία και τον Σιμεόνε μετά το Ατλέτικο – Άρσεναλ
- Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026: Τι θα δούμε σε Ηρώδειο, Επίδαυρο, Μικρή Επίδαυρο και Πειραιώς 260
- Συνάντηση Ανδρουλάκη – Φαραντούρη για τη συμπόρευση του ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που παρέσυρε με το Ι.Χ. του ένα 9χρονο παιδί και το εγκατέλειψε
- Το trash talking του ΛεΜπρόν στον Σενγκούν: «Είσαι το μόνο άτομο εδώ που δεν μπορεί να μιλάει για σοφτ φάουλ» (vid)

