Στη δημοσιότητα την Τρίτη οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» βουλευτών
Στη δημοσιότητα θα δοθούν το πρωί της Τρίτης οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των 300 του Κοινοβουλίου, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών, καθώς και των Ελλήνων ευρωβουλευτών και αφορούν στο οικονομικό έτος 2009. Για πρώτη φορά οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών θα είναι αναρτημένες και στο Διαδίκτυο μέσω του site της Βουλής των Ελλήνων.
Στη δημοσιότητα θα δοθούν το πρωί της Τρίτης οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των 300 του Κοινοβουλίου, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών, καθώς και των Ελλήνων ευρωβουλευτών και αφορούν στο οικονομικό έτος 2009.
Για πρώτη φορά οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης όλων των πολιτικών θα είναι αναρτημένες και στο Διαδίκτυο μέσω του site της Βουλής των Ελλήνων, σε εφαρμογή του νέου νόμου 3979 του Γ.Ραγκούση περί ηλεκτριονικής διακυβέρνησης.
Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής εξετάζει τη νομική δυνατότητα που υπάρχει, ώστε να ζητήσει η ίδια απευθείας από τις αρμόδιες Ελβετικές αρχές να της αποσταλούν όλα τα στοιχεία με καταθέσεις πολιτικών, ώστε να προχωρήσει στην διασταύρωση τους.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα