Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο bazaar βιβλίου που διοργανώνει ο BHMA 99,5
Πρωτοφανής είναι η ανταπόκριση των πολιτών στο bazaar βιβλίου που διοργανώνει μέχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ο ΒΗΜΑ 99,5 στο Golden Hall του Αμαρουσίου. Ο σταθμός δωρίζει χιλιάδες βιβλία, στην τιμή του ενός ευρώ (€1), τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που σιτίζονται στα Κέντρα Αλληλεγγύης των Δήμων Αθηναίων και Καλλιθέας. Ήδη περισσότερα από 70.000 βιβλία έχουν διατεθεί από το bazaar, όπου και σήμερα, Κυριακή, συρρέει πλήθος κόσμου από το πρωί. Το bazaar θα λειτουργεί έως τις 8 το βράδυ. Οι τίτλοι διαρκώς ανανεώνονται, ενώ την πρωτοβουλία αγκαλιάζουν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες.
ΒΗΜΑ 99,5 στο Golden Hall του Αμαρουσίου. Ο σταθμός δωρίζει χιλιάδες βιβλία, στην τιμή του ενός ευρώ (€1), τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που σιτίζονται στα Κέντρα Αλληλεγγύης των Δήμων Αθηναίων και Καλλιθέας. Ήδη περισσότερα από 70.000 βιβλία έχουν διατεθεί από το bazaar, όπου και σήμερα, Κυριακή, συρρέει πλήθος κόσμου από το πρωί. Το bazaar θα λειτουργεί έως τις 8 το βράδυ. Οι τίτλοι διαρκώς ανανεώνονται, ενώ την πρωτοβουλία αγκαλιάζουν πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες.
&source=in.gr">
Πρωτοφανής είναι η ανταπόκριση των πολιτών στοbazaar βιβλίου που διοργανώνει μέχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ο ΒΗΜΑ 99,5 στο Golden Hall του Μαρουσιού.
Ήδη περισσότερα από 70.000 βιβλίαέχουνδιατεθεί από το bazaar, όπου και σήμερα, Κυριακή, συρρέει πλήθος κόσμου από το πρωί. Το bazaar θα λειτουργεί έως τις 8 το βράδυ. Οι τίτλοι διαρκώς ανανεώνονται, ενώ την πρωτοβουλία αγκαλιάζουν πολλοίαγαπημένοι καλλιτέχνες.
Ο σταθμός δωρίζει χιλιάδες βιβλία, στην τιμή του ενός ευρώ (€1), τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν με τη μορφή τροφίμων ή δωροεπιταγών για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που σιτίζονται στα Κέντρα Αλληλεγγύης των Δήμων Αθηναίων και Καλλιθέας.
Ανάμεσα στους χιλιάδες τίτλους που θα βρουν όσοι επισκεφθούν το bazaar περιλαμβάνονται τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί οδηγοί, πρωτότυπα βιβλία μαγειρικής, μουσικές συλλογές με έντεχνη αλλά και κλασική μουσική και βιβλία για παιδιά.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου φιλοξενείται το παζάρι βιβλίου έχουν ήδη βρεθεί η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου, Κάρμεν Ρουγγέρη, η Ζέτα Δούκα και η Παναγιώτα Βλαντή ενώ την Κυριακή θα διαλέγουν βιβλία και θα μιλήσουν με τον κόσμο οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη, Πάνος Αμαραντίδης, Μέμος Μπεγνής, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Φάνης Μουρατίδης, Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δάνης Κατρανίδης, Αντιγόνη Δρακουλάκη και πολλοί άλλοι.
Την Κυριακή βρέθηκε στο Golden Hall και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε στον Νίκο Θρασυβούλου για την καινούργια της δουλειά με τίτλο «Είπα στους φίλους μου…».
Το bazaar θα λειτουργεί στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall μέχρι και την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ώς τις 8 το βράδυ.
Πρόσβαση με ΗΣΑΠ και Προαστιακό (Σταθμός Νερατζιώτισσα), ενώ υπάρχει και δωρεάν wifi.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου