Η Ξάνθη προχωρά με Μαρκόφσκι και ο Πανιώνιος με πιτσιρικάδες
Η SKODA Ξάνθη επικράτησε 1-0 του νεανικού Πανιωνίου στα Πηγάδια και «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Με πολλούες νεαρούς παίκτες παρέταξε ο Μάντζιος τους «κυανέρυθρους» λόγω της ελλείψεως βασικών στελεχών του. Οι πιτσιρικάδες έδειξαν ιδιαίτερη όρεξη, παρά την απειρία τους, και άφησαν ελπίδες για το μέλλον των Νεοσμυρνιωτών. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με γκολ του Μαρκόφσκι.
Η SKODA Ξάνθη επικράτησε 1-0 του νεανικού Πανιωνίου στα Πηγάδια και «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Με πολλούες νεαρούς παίκτες παρέταξε ο Μάντζιος τους «κυανέρυθρους» λόγω της ελλείψεως βασικών στελεχών του. Οι πιτσιρικάδες έδειξαν ιδιαίτερη όρεξη, παρά την απειρία τους, και άφησαν ελπίδες για το μέλλον των Νεοσμυρνιωτών.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με γκολ του Μαρκόφσκι που με έξι γκολ έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο στις πέντε νίκες της Ξάνθης στα τελευταία έξι ματς.
Η Ξάνθη μπήκε μπροστά στο σκορ στο 26ο λεπτό, όταν ο Μαρσελίνιο έκανε μία περίεργη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαρκόφσκι με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Ο Μαρκόφσκι έφτασε κοντά στο γκολ και στο 57′ και γενικά ήταν πολύ επικίνδυνος όταν έπαιρνε τη μπάλα στην περιοχή.
Οι «κυανέρυθροι» προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη εστία, όμως όσο περνούσε η ώρα η Ξάνθη οπισθοχωρούσε για να κρατήσει το υπέρ της σκορ, κάτι που τελικά κατάφερε.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ
Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης (Σταθάκης 77′), Βάλλας, Στάσιακ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο (Βλαχοδήμος 63′), Μάνταλος (Φλίσκας 55′), Πόι, Μαρκόφσκι.
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Πετκάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κόρντι, Ρόκας (Βλάχος 89′), Γουνδουλάκης (Ντούνης 83′), Σκέμπρι, Μπούζας (Σταυροθανασόπουλος 68′).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φειδίας Παναγιώτου: Φερόμενη έρευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Χιλή: Υπουργεία σε δύο άλλοτε δικηγόρους του δικτάτορα Πινοτσέτ ανέθεσε ο νέος ακροδεξιός πρόεδρος
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία

