«Χάνουμε χρόνο, δεν μπορεί η κυβέρνηση να πάει πέρα από το Μάρτιο» λέει ο Ανδρ.Λοβέρδος
Φόβους ότι χάνεται χρόνος και ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να πάει πέρα από το Μάρτιο, εκφράζει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με κάλυψε η τοποθέτηση Σαμαρά. Η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού, αλλά δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο». Ο ίδιος χτυπά καμπανάκι για την ανάπτυξη, λέγοντας ότι αν δεν αναστραφεί η οικονομική πορεία, θα καταρρεύσουν βασικές δομές του κοινωνικού κράτους.
Φόβους ότι χάνεται χρόνος και ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να πάει πέρα από το Μάρτιο, εκφράζει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», λέει χαρακτηριστικά: «Με κάλυψε η τοποθέτηση Σαμαρά. Η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού, αλλά δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο».
Παράλληλα, χτυπά καμπανάκι για την ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι αν δεν αναστραφεί η οικονομική πορεία, εντός του επόμενου έτους κινδυνεύουν με κατάρρευση βασικές δομές του κοινωνικού κράτους.
Για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει τη θέση του ότι οι εκλογές για νέο αρχηγό πρέπει να γίνουν από τη βάση.
Σχετικά με τα όσα έγιναν από την τελευταία διετία αναγνωρίζει ότι «η φλυαρία χωρίς έργα έφαγε την κυβέρνηση Παπανδρέου».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων