
Θέμα ανασχηματισμού έθεσε στον πρωθυπουργό ο Γιώργος Καρατζαφέρης
Είναι απαραίτητο ένα μικρότερο και «ευλύγιστο κυβερνητικό σχήμα» και περισσότερο χρόνο για την αντιμετώπιση της κατάστασης είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Ο κ.Καρατζαφέρης πρόσθεσε ακόμη ότι επέδωσε στον πρωθυπουργό επιστολή όπου του εκθέτει τις απόψεις του απέναντι στα τρέχοντα γεγονότα.
Είναι απαραίτητο ένα μικρότερο και «ευλύγιστο κυβερνητικό σχήμα» και περισσότερο χρόνο για την αντιμετώπιση της κατάστασης είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Απέφυγε πάντως να μιλήσει για ανασχηματισμό και χρησιμοποίησε τη λέξη «ανασύσταση».
Ο κ.Καρατζαφέρης πρόσθεσε ακόμη ότι επέδωσε στον πρωθυπουργό επιστολή όπου του εκθέτει τις απόψεις του απέναντι στα τρέχοντα γεγονότα.
Επισήμανε δε ότι καθοριστικό να επιτύχει η κυβέρνηση λέγοντας ο Μάρτιος, οπότε η Ελλάδα θα χρειαστεί 80 δισεκατομμύρια ευρώ, είναι κοντά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαριόλι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Πόρτο: «Είμαστε ξανά μια σπουδαία ομάδα»
- Το τέλος της Spirit είναι μόνο η αρχή των δεινών για τις αεροπορικές εταιρείες
- Νέα Μάκρη: Εξιχνιάστηκε έγκλημα με θύμα 36χρονο – Συνελήφθησαν η εν διαστάσει σύζυγός του και άλλα δύο άτομα
- Οικονομία και μόδα: Μήπως η γκαρνταρόμπα σας προβλέπει την επόμενη κρίση;
- LIVE: Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας
- Στην τρίτη κατά σειρά αύξηση των ποσοστώσεων παραγωγής συμφώνησε ο ΟΠΕΚ+
