Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Σ.Σακοράφα, διατηρώντας την ανεξαρτησία της
Την πολιτική της συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Σοφία Σακοράφα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Η ίδια ξεκαθάρισε πάντως ότι παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής.
Την πολιτική της συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Σοφία Σακοράφα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Η ίδια ξεκαθάρισε πάντως ότι παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής.
Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός συνασπισμού εξουσίας στη βάση μιας αντιμνημονιακής πολιτικής.
Παρέμβαση έκανε και ο Μανώλης Γλέζος, σημειώνοντας ότι η συνεργασία είναι προεκλογική, εκλογική, μετεκλογική.
«Χτίζουμε μια συνεργασία που στηρίζεται πάνω στην αμοιβαία ισοτιμία των απόψεων. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανέναν. Αυτές τις μέρες έχω κατακλυστεί από πάρα πολλούς πρώην συναδέλφους μου στη Βουλή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μου λένε να αναλάβω πρωτοβουλία. Και εγώ τους λέω ότι αν αναλάβω προσωπικά πρωτοβουλία είναι χαμένη υπόθεση.»
Ο κ. Γλέζος τόνισε ότι έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια στον κόσμο του «υγιούς ΠΑΣΟΚ», όπως το αποκάλεσε, να δημιουργηθεί μια κίνηση αυτοαποκατάστασης του ΠΑΣΟΚ στις αρχικές καταβολές του, συμπληρωμένες με ό,τι το καινούργιο δίνει το πολιτικό γίγνεσθαι και περιμένουμε τα αποτελέσματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442