
Μετά την αστυνομία, «όχι» και της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε συμμετοχή στις επιτροπές για την εξαίρεση από το χαράτσι της ΔΕΗ
Κάθετα αντίθετη στη συμμετοχή εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις επιτροπές εξέτασης αιτήσεων εξάιρεσης από το χαράτσι της ΔΕΗ δηλώνει η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και καλεί τους εργαζόμενους να μην συμετάσχουν στις τριμελείς επιτροπές. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει την αντίθεσή του στη συμμετοχή αστυνομικών στις τριμελείς επιτροπές.
Κάθετα αντίθετη στη συμμετοχή εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις επιτροπές εξέτασης αιτήσεων εξάιρεσης από το χαράτσι της ΔΕΗ δηλώνει η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και καλεί τους εργαζόμενους να μην συμετάσχουν στις τριμελείς επιτροπές. Επίσης, καλεί τους συλλόγους-μέλη της να λάβουν μέτρα προστασίας από κάθε αυθαίρετη πίεση που θα ασκηθεί από τους δημάρχους.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει την αντίθεσή του στη συμμετοχή αστυνομικών στις τριμελείς επιτροπές.
«Αν η κυβέρνηση επιθυμεί να αυξήσει τα έσοδα του κράτους, ας φορολογήσει όσους έχουν στην κατοχή τους δεκάδες ακίνητα μη δηλωθέντα ή σε «off shore» εταιρείες. Ας εισπράξει τους φόρους από όσους δεν τους αποδίδουν εδώ και χρόνια» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Και καταλήγει: «Οι αιρετοί, αν συμφωνούν και συντάσσονται με την απόφαση της ΚΕΔΕ να στηρίξει τις επιτροπές και το έργο τους, ας συμμετάσχουν οι ίδιοι για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την εξαθλίωση που βιώνουν οι πολίτες, ως αποτέλεσμα της ακραίας, βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και που δυστυχώς πολλοί από τους αιρετούς την ασπάζονται».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος για την εμπρηστική επίθεση στην οικία Νέστορα
- Κρυφές στιγμές στα παρασκήνια της μόδας των 90s – Τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά (κι απίθανα)
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση Επί Χάρτου «Αράχωβα – Δευκαλίων 2026»
- Ο Γιάννης τα… είπε στα ελληνικά με Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο και έκανε πλάκα στους υπόλοιπους (vid)
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
