Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στα 5,44 δισ. ευρώ το ενεργητικό της αγοράς Αμοιβαίων Κεφαλαίων
Στα 5,44 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε την παρελθούσα χρηματιστηριακή εβδομάδα το συνολικό ενεργητικό της ελληνικής αγοράς Αμοιβαίων Κεφαλαίων. Το ενεργητικό των Μετοχικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων περιορίσθηκε κατά 0,11% στα 1,47 δισ. ευρώ. Σε επίπεδο αποδόσεων, τα Αμοιβαία Κεφάλαια Αναπτυσσομένων Αγορών κατέγραψαν τις υψηλότερες απώλειες της τάξεως του 1,63% κατά μέσο όρο. Το ενεργητικό των Μικτών Αμοιβαίων Κεφαλαίων […]
Στα 5,44 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε την παρελθούσα χρηματιστηριακή εβδομάδα το συνολικό ενεργητικό της ελληνικής αγοράς Αμοιβαίων Κεφαλαίων.
Το ενεργητικό των Μετοχικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων περιορίσθηκε κατά 0,11% στα 1,47 δισ. ευρώ. Σε επίπεδο αποδόσεων, τα Αμοιβαία Κεφάλαια Αναπτυσσομένων Αγορών κατέγραψαν τις υψηλότερες απώλειες της τάξεως του 1,63% κατά μέσο όρο. Το ενεργητικό των Μικτών Αμοιβαίων Κεφαλαίων υπεχώρησε κατά 0,25%, στα 970,57 εκατ. ευρώ.
Ομοίως, στα Ομολογιακά Αμοιβαία Κεφάλαια το ενεργητικό περιορίσθηκε κατά 0,29% και διαμορφώθηκε στα 1,35 δισ. ευρώ, λόγω της αρνητικής κατά μέσο όρο αποδόσεως που κατέγραψαν τα Ελληνικά Αμοιβαία Κεφάλαια της τάξης του 1,52% και τα Κρατικά Αμοιβαία Κεφάλαια Αναπτυσσομένων Χωρών (-0,28%).
Τέλος, το ενεργητικό των Αμοιβαίων Κεφαλαίων Χρηματαγοράς μειώθηκε κατά 0,19% στα 812,13 εκατ. ευρώ, έπειτα από ρευστοποιήσεις αξίας 2,64 εκατ. ευρώ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!