
Ασταμάτητος ο ΑΠΟΕΛ και στην Κύπρο, κέρδισε στο ντέρμπι την Ομόνοια
Τη νίκη με 3-1 πήρε στο «ΓΣΠ» ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια και «πάτησε» κορυφή στην Κύπρο.
Τη νίκη με 3-1 πήρε στο «ΓΣΠ» ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια και «πάτησε» κορυφή στην Κύπρο.
Οι «τριφυλλοφόροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9’ με τέρμα του Αβραάμ πήραν το προβάδισμα, βάζοντας «φωτιά» στο πράσινο μέρος του γηπέδου.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού όμως, ο Μπουθόν αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα και από εκεί και πέρα το απόλυτο αφεντικό ήταν ο ΑΠΟΕΛ.
Οι πρωταθλητές έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Σολωμού στο 42’ πηγαίνοντας με την ψυχολογία υπέρ τους στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ανέλαβε δράση ο Σολάρι ο οποίος με δύο γκολ (74’, 78’) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την κορυφή της βαθμολογίας στην Κύπρο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γέβριτς, Σπούνγκιν, Σερφά, Μπουθόν, Καρυπίδης, Κασέκε, Μακρίδης, Λεάντρο (73’ Αλωνεύτης), Αβραάμ, Εφραίμ (80’ Ντα Σίλβα), Φρέντι (61′ Χριστοφή).
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Πάολο Ζόρζε, Ολιβέϊρα, Σολωμού, Πουρσαϊτίδης (46′ Αλεξάνδρου), Μοράις, Πίντο, Μαντούκα, Ατόρνο (70’ Σολάρι), Χαραλαμπίδης (60′ Μπελαΐντ), Τρισκόφσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο
- Η Γερμανία στέλνει Patriot και προσωπικό 150 ατόμων στην Τουρκία – «Η Τουρκία είναι αξιόπιστος εταίρος»
- Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πετρούπολη
- Οι θαυμαστές του Game of Thrones κάνουν τον Κιτ Χάρινγκτον να «νιώθει γέρος»



