
Καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Τσεχία ο Ρούντολφ του ΠΑΟ
Ο Γκέργκελι Ρούντολφ αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Ουγγαρία από την ομοσπονδία της χώρας, σε ένα βραβείο που έχει θεσπιστεί από το 1964. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού κέρδισε για πρώτη φορά αυτό τον τίτλο.
Ο Γκέργκελι Ρούντολφ αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Ουγγαρία από την ομοσπονδία της χώρας, σε ένα βραβείο που έχει θεσπιστεί από το 1964. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού κέρδισε για πρώτη φορά αυτό τον τίτλο.
Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουγγρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ευτυχισμένος στην Ελλάδα, θέλοντας στο τέλος να κατακτήσει και τον τίτλο:
«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζεις για την εθνική σου ομάδα. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όταν φοράω το εθνόσημο. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό επειδή παίζω πάλι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτή την ευκαιρία την είχαν με την Ντέμπρετσεν. Ο προπονητής με ζήτησε και δεν έχω μετανιώσει για την αλλαγή. Μου αρέσει ο σύλλογος και ελπίζω να κατακτήσω το πρωτάθλημα», όπως ανέφερε.
Ο Ρούντολφ στάθηκε και στην παρουσία του στο campionato, πλέκοντας ξανά το εγκώμιο του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι αποτυχία. Έζησα στην Ιταλία και είχα επιτυχημένη παρουσία στην Τζένοα και στη Μπάρι. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι μεγάλη επιχείρηση και τα οικονομικά συμφέροντα είναι συχνά. Είμαι πλέον σε έναν καταπληκτικό σύλλογο, τον Παναθηναϊκό, που με εμπιστεύεται. Μετά από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για δύο εβδομάδας ξεκίνησα να αγωνίζομαι. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψω για μια θέση στην ενδεκάδα», είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέραμα: Εκσκαφέας έπεσε στο πόδι 62χρονου εργάτη και τον τραυμάτισε σοβαρά
- Μητσοτάκης: Μέτρα «ασπιρίνες» για την ακρίβεια και τους δανειολήπτες – Υπεύθυνη η «παγκόσμια οικονομική κρίση» για τον πρωθυπουργό
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Χαλκίδα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 70χρονη από την κόρη της και τον σύντροφό της
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
- Τραμπ: Η εκεχειρία θα παραταθεί έως πέντε μέρες, λέει το Axios – Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Βανς τελικά έμεινε σπίτι



