
Μεικτά πρόσημα στα χρηματιστήρια ΗΠΑ και Ευρώπης την Τετάρτη
Στάση αναμονής κράτησαν την Τετάρτη οι επενδυτές με τις αγορές να μην καταγράφουν ουσιαστική μεταβολή από την προηγούμενη συνεδρίαση.
Στάση αναμονής κράτησαν την Τετάρτη οι επενδυτές με τις αγορές να μην καταγράφουν ουσιαστική μεταβολή από την προηγούμενη συνεδρίαση.
Ο Dow Jones προς το τέλος της συνεδρίασης ξαναπέρασε σε θετικό πρόσημο και έκλεισε τελικά στις 12.196,37 μονάδες με άνοδο 0,38%. Μικρή άνοδος και για τον Standard and Poor’s 500 που διαμορφώθηκε στις 1261,01 μονάδες αυξημένος 0,20%.
Πτώση μόλις κατά 0,01% είχε ο Nasdaq και διαμορφώθηκε στις 2.649,21 μονάδες.
Πτώση 0,39% είχε ο FTSE 100 στο Λονδίνο για να κλείσει στις 5546,91 μονάδες ενώ μικρή υποχώρηση 0,11% είχε και ο CAC40 στο Παρίσι που έκλεισε στις 3.175,98.
Κάτω από τις 6.000 μονάδες υποχώρησε ο DAX στη Φρανκφούρτη για να κλείσει στις 5.994,73 μονάδες με πτώση 0,57%.
Οριακή η πτώση του SMI στη Ζυρίχη (-0,03%) που διαμορφώθηκε στις 5.766,24 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
- Ρεκόρ για τις κυψέλες μελισσών στην ΕΕ – Έφτασαν τα 9,4 εκατ.
