Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η Λιόν απέναντι στην Τουλούζ
Αν και στο τέλος χαλάρωσε επικίνδυνα (το σκορ στο 66' ήταν ήδη στο 3-0) η Λιόν επικράτησε στο «Ζερλάν» με 3-2 επί της Τουλούζ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας. Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ πλασαρίστηκε ξανά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, υπολειπόμενη δύο βαθμούς από την τρίτη Λιλ και επτά από την πρωτοπόρο Μονπελιέ.
Αν και στο τέλος χαλάρωσε επικίνδυνα (το σκορ στο 66′ ήταν ήδη στο 3-0) η Λιόν επικράτησε στο «Ζερλάν» με 3-2 επί της Τουλούζ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας.
Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ πλασαρίστηκε ξανά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, υπολειπόμενη δύο βαθμούς από την τρίτη Λιλ και επτά από την πρωτοπόρο Μονπελιέ.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών