Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αλλάξει για να αλλάξει και η κοινωνία, λέει ο Δ.Ρέππας
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα στο Κίνημα, στη σκιά της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης κατά του Γ.Παπανδρέου. Με άρθρο του του στα Νέα, ο Δ.Ρέππας προτείνει «ένα ΠΑΣΟΚ χωρίς εισαγωγικά», δηλαδή χωρίς τον εκφυλισμό των ανθρώπων που το κάνουν δικό τους, αντί αυτοί να γίνονται δικοί του. Αιχμηροί έναντι του Μ.Χρυσοχοΐδη εμφανίστηκαν οι Β.Έξαρχος και Στ.Λαμπρινίδης.
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα στο Κίνημα, στη σκιά της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης κατά του Γ.Παπανδρέου.
Με άρθρο του στα Νέα της Δευτέρας, ο Δημήτρης Ρέππας προτείνει «ένα ΠΑΣΟΚ χωρίς εισαγωγικά», δηλαδή χωρίς τον εκφυλισμό των ανθρώπων που το κάνουν δικό τους, αντί αυτοί να γίνονται δικοί του.
Όσο για το πώς θα αλλάξει το ΠΑΣΟΚ ο κ. Ρέππας σημειώνει ότι αυτό θα το πετύχει αν διατηρεί τη μνήμη της ρίζας του και ταυτοχρόνως ζωντανεύει την ελπίδα της προοπτικής για την χώρα και τους πολίτες.
«Η αλλαγή του ΠΑΣΟΚ διαφυλάσσει στον πυρήνα του μια σταθερή δέσμη αξιών και μια κινούσα ιδέα ως θεμέλιο για ένα επίκαιρο πρόγραμμα στις νέες συνθήκες».
Αιχμηρός απέναντι στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλης Έξαρχος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99.5.
«Πρώτιστη ανάγκη πρέπει να είναι να στραφούμε στους πολίτες. Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρουν οι μικροκομματικές σκοπιμότητες» σημείωσε.
«Την ώρα που στην κρίση της Ευρώπης χάνονται καράβια, ορισμένοι με τη βαρκούλα τους αρμενίζουνε πιστεύοντας ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον εαυτό τους» συνέχισε.
Ο ίδιος εξέφρασε ακόμα την εκτίμηση ότι «την ώρα που πρέπει» ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου θα πάρει τις πρωτοβουλίες που προβλέπονται από το καταστατικό για την επόμενη μέρα.
Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκε μέσω του ΒΗΜΑ 99,5 και ο τέως υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά «ήμουν πάντα οπαδός της ψυχραιμίας», αφήνοντας και εκείνος αιχμές για την έντονη κριτική του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Σημείωσε δε ότι ο κ. Παπανδρέου ανέλαβε τελικά και έπαιξε το ρόλο της «Ιφίγενειας» με την παραίτησή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Κίνα: Τουλάχιστον 10 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους ανεμοστρόβιλους
- Λόρεν Μπένετ: Πέθανε η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο Party Rock Anthem των LMFAO
- ΠΑΣΟΚ: Ο εκτός γραμμής Σγουρός, οι δύο εικόνες του κόμματος και το σχέδιο «Αττική»
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442