
Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης βεβαιώσεων για την ηλεκτροδότηση των αυθαιρέτων
Ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, η διαδικασία της έκδοσης βεβαιώσεων για την ηλεκτροδότηση των κατασκευών που έχουν υπαχθεί στο νόμο 4014/2011 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Με την καταβολή της πρώτης δόσης του προστίμου, μπορεί να γίνει η σύνδεση του ακινήτου με το δίκτυο της ΔΕΗ.
Ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, η διαδικασία της έκδοσης βεβαιώσεων για την ηλεκτροδότηση των κατασκευών που έχουν υπαχθεί στο νόμο 4014/2011 για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.
Με την καταβολή της πρώτης δόσης του προστίμου, μπορεί να γίνει η σύνδεση του ακινήτου με το δίκτυο της ΔΕΗ.
Για τη σύνδεση υποβάλλεται στη ΔΕΗ βεβαίωση που εκδίδει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Με αυτήν πιστοποιείται η καταβολή της πρώτης δόσης και περιλαμβάνονται τα απαραίτητα στοιχεία για την ταυτοποίηση της ιδιοκτησίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φράουλες: Νόστιμες, δροσιστικές και θρεπτικές
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Ένα είδος έκστασης: Γιατί η metal φοράει μάσκες;
- Ελεύθερος χρόνος: Γιατί νιώθουμε ενοχές αν δεν κάνουμε τίποτα;
- Πέτερ Μαγιάρ: Αντιμέτωπος με το «βαθύ κράτος» του Όρμπαν
- «Θεϊκό» ρόστερ για το Βατικανό στη Μπιενάλε Βενετίας 2026


