Αίμα και ιδρώτας για τη Γιουβέντους, αποδεκατισμένη η Ρόμα
Με αίμα και ιδρώτα η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Τσεζένα και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογία του πρωταθλήματος Ιταλίας. Στο 59' ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δέχτηκε κλωτσιά στο αριστερό μάτι από τον Μάρκο Ρόσι και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο. Η Φιορεντίνα νίκησε με 3-0 την Ρόμα, που τελείωσε τον αγώνα με οκτώ παίκτες.
Με αίμα και ιδρώτα η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Τσεζένα και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογία του πρωταθλήματος Ιταλίας.
Στο 59′ ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δέχτηκε κλωτσιά στο αριστερό μάτι από τον Μάρκο Ρόσι και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.
Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο στο 72′ άνοιξε το σκορ για τους «μπιανκονέρι» και η «μεγάλη κυρία» σφράγισε τη νίκη στο 83′ με πέναλτι του Αρτούρο Βιδάλ που κέρδισε ο Τζιακερίνι από τον Αντονιόλι (αποβλήθηκε). Καθώς η Τσεζένα είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές της, ο αμυντικός Ροδρίγκες πήρε τη θέση του Αντονιόλι αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι.
Η Φιορεντίνα νίκησε με 3-0 την Ρόμα, που τελείωσε τον αγώνα με οκτώ παίκτες καθώς ο Ζουάν είδε όκκινη στο 15′ για σπρώξιμο στον Γιόβετιτς. Στα μέσα του δεύτερου μέρους αποβλήθηκε ο Φερνάντο Γκάγκο με δεύτερη κίτρινη ενώ πέντε λεπτά πριν το τέλος κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Μπόγιαν Κρκιτς.
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική των play-out και πλέον βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη με δύο ματς να απομένουν.
Ο Γκαρσία σόκαρε την ΑΕΛ Novibet στο 90+5′ και ουσιαστικά την έστειλε στη Super League 2, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο φινάλε – Εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του ο Παναιτωλικός