
Τρεις αγωνιστικές τιμωρία στον Παναθηναϊκό για όσα έγιναν στο ντέρμπι του πόλο
Τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, από τον αθλητικό δικαστή την Παρασκευή για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ στις 22 Νοεμβρίου.
Τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, από τον αθλητικό δικαστή την Παρασκευή για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ στις 22 Νοεμβρίου.
Το μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της ΚΟΕ τιμώρησε τους «πράσινους» βάσει των όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος ενώ να θυμίσουμε ότι ήταν υπότροποι, καθώς είχε υπάρξει ένταση και στο ματς με τη Χίο.
Επίσης, «καμπάνα» έπεσε και στους Άγη Φαναριώτογλου και Νίκο Πλυτά, οι οποίοι είχαν αντικρύσει την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι.
Ο έμπειρος αμυντικός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, την οποία εξέτισε στο πρόσφατο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο ενώ στον υπεύθυνο του τμήματος επιβλήθηκε αποκλεισμός 20 ημερών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Tηλεφώνημα για βόμβα στη γαλλική πρεσβεία – Διακόπηκε η κυκλοφορία
- Φωτιά στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη
- Μαγιόρκα: Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού οδήγησαν σε άγρια επεισόδια με την αστυνομία
- Τσουχτερά πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα – Φτάνουν τα 2.000 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο
- Η επιστολή του Εμπαπέ προς τους φιλάθλους της Γαλλίας: «Θα πονάει για καιρό ότι δεν πήραμε το Μουντιάλ» (pic)
- Η Παλαιστίνια δημοσιογράφος Πλέστια Αλακάντ μοιράζεται την κουλτούρα (και την ελπίδα) που τη συγκινεί


