Στο στελεχιακό δυναμικό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσεται ο Π.Ρουμελιώτης
Καθήκοντα μη εκτελεστικού αντιπροέδρου στην Τράπεζα Πειραιώς αναμένεται να αναλάβει από τον ερχόμενο μήνα ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προηγηθεί η παραίτησή του από τη θέση του στο ΔΝΤ.
Καθήκοντα μη εκτελεστικού αντιπροέδρου στην Τράπεζα Πειραιώς αναμένεται να αναλάβει από τον ερχόμενο μήνα ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το Βήμα, θα προηγηθεί η παραίτησή του από τη θέση του στο ΔΝΤ.
Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του κ. Ρουμελιώτη είχε «ακουστεί» για τη θέση του Πρωθυπουργού στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής