Ρουκέτες από το νότιο Λίβανο έπληξαν το Ισραήλ, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό
Ρουκέτες εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας από τον νότιο Λίβανο στο έδαφος του βορείου Ισραήλ, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού. Ο ισραηλινός στρατός απάντησε με οβίδες κατά της περιοχής από την οποία εκτοξεύτηκαν οι ρουκέτες.
Ρουκέτες εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας από τον νότιο Λίβανο στο έδαφος του βορείου Ισραήλ, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.
«Πολλές ρουκέτες εκτοξεύθηκαν στην περιοχή της δυτικής Γαλιλαίας, χωρίς να υπάρξουν θύματα. Ο ισραηλινός στρατός απάντησε με πυρά εναντίον της περιοχής από την οποία εκτοξεύθηκαν οι ρουκέτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.
Σύμφωνα με τον στρατό, το περιστατικό θεωρείται σοβαρό. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η ευθύνη για την αποφυγή αυτού του είδους των περιστατικών ανήκει στην λιβανική κυβέρνηση και τον λιβανικό στρατό».
Σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, τέσσερις ρουκέτες έπεσαν στο ισραηλινό έδαφος. Μία από αυτές προκάλεσε ζημίες σε έναν ορνιθώνα, ενώ άλλη δεν εξερράγη. Το ισραηλινό πυροβολικό απάντησε εκτοξεύοντας οβίδες στο έδαφος του νοτίου Λιβάνου.
Δεν ζητήθηκε από τον πληθυσμό του βορείου Ισραήλ να μεταβεί σε καταφύγια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Δύο εξωτικά φρούτα – «ασπίδα» για την καρδιά μας
- Βουλή: Συνεδριάζει η Ολομέλεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ- Το πόρισμα των ευθυνών και η επόμενη μέρα
- Εως και 7.800 ευρώ σε συντάξεις χηρείας Δημοσίου
- Πικάσο σε καθεδρικό ναό: Έκθεση φωτίζει τις βιβλικές ρίζες του έργου του – Ο ίδιος δήλωνε άθεος
- Το να έχεις το δικό σου στέκι κάνει καλό στην ψυχική υγεία σου
- Στην πρώτη γραμμή των μέτρων στήριξης το fuel pass



