
Η εμπειρία, η δυσκολία και η χαρά που ζει στον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα
Στον ένα χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «A BOLA». Ο 65χρονος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος που είναι στο «τριφύλλι», στο οποίο έζησε κάποιες δύσκολες στιγμές όλο αυτό το διάστημα.
Στον ένα χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «A BOLA». Ο 65χρονος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος που είναι στο «τριφύλλι», στο οποίο έζησε κάποιες δύσκολες στιγμές όλο αυτό το διάστημα. «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερος», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Πολλά πράγματα έχουν συμβεί. Ήταν δύσκολος χρόνο για εμένα, τους συνεργάτες μου και για αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ήταν μια νέα εμπειρία για όλους. Αλλά θα επαναλάβω ότι μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερος. Υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, κάτι που επηρεάζει εμάς και το έργο μας», ανέφερε αρχικά ο κ. Φερέιρα και πρόσθεσε:
«Πιστεύω πολύ στη δουλειά και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Οι αλλαγές πάντα θέλουν χρόνο. Από την πλευρά μου, περιορίζομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, επειδή δεν είναι δουλειά μου τα διοικητικά θέματα. Αλλά για να πετύχεις χρειάζεται χρόνος στο ποδόσφαιρο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πρόεδρε are you in pain?» Το Tik Tok βίντεο του Ανδρουλάκη από την Παγκόσμια Προοδευτική Κινητοποίηση
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]




