
Στο υψηλότερο επίπεδο από τα τέλη Οκτωβρίου σκαρφαλώνουν οι αποδόσεις των γερμανικών ομολόγων
Απώλειες για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σημειώνουν τα γερμανικά ομόλογα, στον απόηχο της αποτυχημένης δημοπρασίας που έγινε την Τετάρτη, με την απόδοση του 10ετούς ομολόγου αναφοράς να σκαρφαλώνει στο υψηλότερο επίπεδο από τις 28 Οκτωβρίου. Οι επενδυτές αποχωρούν και από το παραδοσιακό «ασφαλές καταφύγιο» των γερμανικών τίτλων, καθώς, αν το Βερολίνο δεν αλλάξει άμεσα τη στάση του, ίσως αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά οι φόβοι για κατάρρευση της Ευρωζώνης.
Απώλειες για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σημειώνουν τα γερμανικά ομόλογα, στον απόηχο της αποτυχημένης δημοπρασίας που έγινε την Τετάρτη, με την απόδοση του 10ετούς ομολόγου αναφοράς να σκαρφαλώνει στο υψηλότερο επίπεδο από τις 28 Οκτωβρίου.
Οι επενδυτές αποχωρούν και από το παραδοσιακό «ασφαλές καταφύγιο» των γερμανικών τίτλων, καθώς, αν το Βερολίνο δεν αλλάξει άμεσα τη στάση του, ίσως αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά οι φόβοι για κατάρρευση της Ευρωζώνης.
Συγκεκριμένα, η απόδοση του 10ετούς τίτλου ανήλθε μέχρι το 2,26% (από 2,12% στο άνοιγμα της αγοράς) και λίγο μετά τις 13:00 διαμορφωνόταν στο 2,22%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων

