
Νέα υποχώρηση στις αγορές της Ευρώπης την Πέμπτη
Πτώση για έκτη συνεχόμενη ημέρα –αν και σχετικά συγκρατημένη σε σχέση με άλλες ημέρες– κατέγραψαν οι δείκτες σε χρηματιστήρια της Ευρώπης καθώς το περιβάλλον στην Ευρωζώνη και εκτός αυτής παραμένει αβέβαιο ενόψει πάντως και πρωτοβουλιών που αναμένονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στη Νέα Υόρκη το Χρηματιστήριο παρέμεινε κλειστό λόγω της αργίας της Ημέρας των Ευχαριστιών.
Πτώση για έκτη συνεχόμενη ημέρα –αν και σχετικά συγκρατημένη σε σχέση με άλλες ημέρες– κατέγραψαν οι δείκτες σε χρηματιστήρια της Ευρώπης καθώς το περιβάλλον στην Ευρωζώνη και εκτός αυτής παραμένει αβέβαιο ενόψει πάντως και πρωτοβουλιών που αναμένονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο Λονδίνο ο FTSE υποχώρησε 0,24% στις 5127,57 μονάδες ενώ πτωτική ήταν η τάση και για τον DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 5428,11 μονάδες (-0,54%).
Οριακή ήταν η μεταβολή του CAC40 στο Παρίσι που υποχώρησε στις 2822,25 μονάδες με πτώση 0,01%. Πτώση 0,54% είχε ο SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε στις 5356.96 μονάδες.
Στη Νέα Υόρκη το Χρηματιστήριο παρέμεινε κλειστό λόγω της αργίας της Ημέρας των Ευχαριστιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ηθική εξαχρείωση» λέει η Χαμάς για το βίντεο του Μπεν-Γκβιρ με κρατούμενους από τον «στολίσκο της Γάζας»
- Στον αέρα το Ελλάδα–Ιταλία!
- Η Alter Ego Media στηρίζει τα Panathēnea 2026
- Τι θα πει «είμαι άσχημος» σήμερα;
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια


