
Χαμόγελα για Φερέιρα που υπολογίζει σε Τοτσέ, Ρούντολφ
Ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον ΟΦΗ είναι ο Ρούντολφ και ο Τοτσέ, οι οποίοι για δεύτερη διαδοχική ημέρα προπονήθηκαν κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μένει ικανοποιημένος αφού θα έχει στη... φαρέτρα του όλους τους παίκτες, πλην βεβαίως του Καραγκούνη που επιστρέφει σε δύο εβδομάδες.
Ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον ΟΦΗ είναι ο Ρούντολφ και ο Τοτσέ, οι οποίοι για δεύτερη διαδοχική ημέρα προπονήθηκαν κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μένει ικανοποιημένος αφού θα έχει στη… φαρέτρα του όλους τους παίκτες, πλην βεβαίως του Καραγκούνη που επιστρέφει σε δύο εβδομάδες.
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού δύσκολα θα αλλάξει πάλι την ενδεκάδα του, αλλά θα έχει πλέον περισσότερες λύσεις για την επίθεση. Τόσο ο Ούγγρος, όσο και ο Ισπανός φορ συμμετείχαν κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Στη προπόνηση της Τρίτης, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδι σε 8 μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης, ενώ ο Καραγκούνης υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





