
Η αλυσίδα Γερμανός λέει ότι «Είναι στο χέρι σου» να εξοικονομείς χρήματα
Όσοι επιλέξουν κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας Γερμανός για αγορές άνω των 30 ευρώ έως
τις 3 Δεκεμβρίου μπαίνουν σε κλήρωση για δώρα «που εξοικονομούν χρήματα», όπως υβριδικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά και 2.000 ευρώ μετρητά.
Όσοι επιλέξουν κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας Γερμανός για αγορές άνω των 30 ευρώ έως
τις 3 Δεκεμβρίου μπαίνουν σε κλήρωση για δώρα «που εξοικονομούν χρήματα», όπως υβριδικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά και 2.000 ευρώ μετρητά.
Η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός ανακοίνωσε ότι με κάθε αγορά αξίας 30€ και άνω ή νέα σύνδεση COSMOTE ή ΟΤΕ σε Conn-x και OTE TV που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι καταναλωτές λαμβάνουν μια ειδικά σχεδιασμένη τσάντα που φέρει ένα αυτοκόλλητο και έναν μοναδικό κωδικό. Στη συνέχεια, είτε μέσα στο κατάστημα, είτε στο site www.einaistoxerisou.gr, μπορούν να συμπληρώσουν τον κωδικό και να μάθουν στη στιγμή εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.
Ανάμεσα στα δώρα της Γερμανός είναι ένα αυτοκίνητο Fiat Panda με υγραέριο, ένα υβριδικό Piaggio MP3 300lt, ηλεκτρικά ποδήλατα και προπληρωμένες κάρτες αξίας μέχρι και 1.000€, οι οποίες εκδίδονται σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου.Επιπλέον, πέντε τυχεροί, που θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, θα κερδίσουν από 2.000€ μετρητά ο καθένας.
In.gr Τεχνολογία
- Κρήτη: Σε ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο γονείς της 3χρονης που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Εκτοξεύτηκαν τα φέσια του Δημοσίου προς τους ιδιώτες
- Οι «σκληρές» αλήθειες μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους
- Καμπανάκι για τον Έμπολα στη ΛΔ του Κονγκό – Πάνω από 900 ύποπτα κρούσματα
- Πακιστάν: Αυτονομιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε τρένο
- Συνταγή: Λαζάνια με σπανάκι και ρικότα

