
Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας για τα «στημένα»
Ο πρόεδρος της ομάδας Ινσταμπούλ ΒΒ και αντιπρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκοκσέλ Γκουμουστάγκ, τελεί υπό κράτηση, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στη γειτονική χώρα, για τους «στημένους» αγώνες.
Ο πρόεδρος της ομάδας Ινσταμπούλ ΒΒ και αντιπρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκοκσέλ Γκουμουστάγκ, τελεί υπό κράτηση, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στη γειτονική χώρα, για τους «στημένους» αγώνες.
Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης διεξήγαγε έρευνα στα γραφεία της ομοσπονδίας χθες το βράδυ, με τον Γκουμουστάγκ να τίθεται υπό κράτηση και ύστερα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς ισχυρίστηκε ότι νιώθει αδιαθεσία.
Ο Γκουμουστάγκ είναι η τελευταία σημαντική φυσιογνωμία του τουρκικού ποδοσφαίρου που συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας για τους προσυνενοημένους αγώνες, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο.
Προηγήθηκε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος βρέθηκε στη φυλακή αφού βρέθηκε να έχει προσφέρει οικονομικά οφέλη, στην προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει το πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος Ρούμεν Ράντεφ προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Μητσοτάκης – Ο πρωθυπουργός καλύπτει τον Γεωργιάδη
- «Η Θυσία των Παρθένων στη Σύγχρονη Βαβυλώνα»: Το σκάνδαλο μαστροπείας ανηλίκων στη βικτωριανή Βρετανία


