Η ΕΠΟ διαψεύδει για Λεονάρντο, Κλέιτον, όχι όμως και για Βιεϊρίνια
Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί κλήσης του Λεονάρντο της ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα, διέψευσαν από την ΕΠΟ, κύκλοι της οποίας ανέφεραν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Συγκεκριμένα, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη της ΑΕΚ και ότι ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μάλιστα, διαχώρισαν τις περίπτωσεις των Χολέβας και Βιεϊρίνια.
Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί κλήσης του Λεονάρντο της ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα, διέψευσαν από την ΕΠΟ, κύκλοι της οποίας ανέφεραν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Συγκεκριμένα, κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη της ΑΕΚ και ότι ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Από την Ομοσπονδία, όμως, ξεκαθάρισαν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει θέσει ποτέ θέμα Λεονάρντο και ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανοίξει την πόρτα σε ξένους παίκτες.
Μάλιστα, διαχώρισαν τις περίπτωσεις των Χολέβας και Βιεϊρίνια, αφού ο πρώτος είναι Έλληνας κατά το ήμισυ από τον πατέρα του, ενώ ο δεύτερος παντρεύεται την Ελληνίδα, η οποία μάλιστα γέννησε το την Παρασκευή το παιδί τους.
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει σκέψη για κανέναν άλλον ξένο παίκτη. Ούτε για τον Λεονάρντο, αλλά ούτε και για τον Κλέιτον, ο οποίος, επίσης, μπορεί να ελληνοποιηθεί. Η ελληνοποίηση του Λεονάρντο δεν αφορά αυτή την στιγμή την Εθνική ομάδα, τονίζουν χαρακτηριστικά κύκλοι της Ομοσπονδίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ: Πιθανό να βοηθά λίγο ο Πούτιν το Ιράν – Και εκείνος πιστεύει πιθανόν πως βοηθάμε την Ουκρανία
- Βαθμολογία UEFA: Η 10η θέση που δεν είναι όνειρο και τι σημαίνει
- Νέα απάτη phishing, με SMS που προσποιείται τον ΕΦΚΑ – Οδηγίες προστασίας
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Μαλανδρίνου – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, σουβλί και κινητά τηλέφωνα
- Του είπα ένα μεγάλο όχι: Όταν η ντίβα της μουσικής Ρομπέρτα Φλακ έριξε «άκυρο» στον Κλιντ Ίστγουντ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ότι θέλουν να διαλύσουν τη χώρα του

