
Παραιτείται από τη θέση του ευρωβουλευτή ο Μιχάλης Τρεμόπουλος
Την καταστατική αρχή της εναλλαγής στο μέσον της θητείας των Οικολόγων Πράσινων επαναβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος τονίζοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του στην Ευρωβουλή στις 16 Ιανουαρίου 2012, οπότε και συμπληρώνονται δυόμισι χρόνια θητείας και θα δώσει τη θέση του στον επόμενο στη λίστα. Τη θέση αναμένεται να καταλάβει ο Νίκος Χρυσόγελος.
Την καταστατική αρχή της εναλλαγής στο μέσον της θητείας των Οικολόγων Πράσινων επαναβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος τονίζοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του στην Ευρωβουλή στις 16 Ιανουαρίου 2012, οπότε και συμπληρώνονται δυόμισι χρόνια θητείας και θα δώσει τη θέση του στον επόμενο στη λίστα.
Τη θέση αναμένεται να καταλάβει ο Νίκος Χρυσόγελος.
Αναφερόμενος, σε συνέντευξη Τύπου, στη συμμετοχή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Τρεμόπουλος επισήμανε ότι θα είναι «στην πρώτη γραμμή, όσο το επιτρέψει το σώμα των Οικολόγων Πράσινων που θα αποφασίσει σε εκλογικό συνέδριο».
Σχολιάζοντας την πολιτική συγκυρία, ζήτησε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για τις εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε μια απλή κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής, όπως ζήτησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι εξαρχής, αλλά μια κυβέρνηση που επιβεβαιώνει τη νεοφιλελεύθερη στροφή της χώρας, αλλά και τη δεξιά και ακροδεξιά στροφή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Ρωσία: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες από ουκρανικές επιθέσεις